Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'fierro' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność Pawno.PL
    • Ogłoszenia
    • Projekty Pawno.PL
  • Programowanie PAWN
    • Bazy danych
    • Pomocne materiały
    • Rozwiązywanie problemów
    • Gotowe rozwiązania
  • Programowanie ogólne
    • LUA
    • Języki programowania
    • Webdevelopment
  • Grand Theft Auto V - Multiplayer
    • GTA MP - Dyskusja
    • GTA MP - Programowanie
    • GTA MP - Serwery
  • Grand Theft Auto San Andreas - Multiplayer
    • San Andreas MultiPlayer - Rozmowy
    • San Andreas MultiPlayer - Serwery
    • Multi Theft Auto - Rozmowy
    • Multi Theft Auto - Serwery
  • Singleplayer
    • V
    • IV
    • San Andreas
    • Vice City
    • I, II, III i pozostałe
  • Technologia komputerowa / Administracja serwerów
    • Serwery wirtualne / dedykowane
    • Komputery / laptopy
  • Pozostałe
    • Oferty
    • Firmy hostingowe
    • Off Topic
    • Archiwum

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


Strona WWW


Skype


Gadu-Gadu


Miejscowość


Nazwa serwera


Adres IP

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam mam problem mianowicie z serwerem Samp,po wgraniu jakiejkolwiek z map Role-Play ,nie można ustawić admina ,mianowicie wchodzę ,scriptfiles=profil.ini ,edycja AdminLvl=1,2,1339-żadne z wyrazów nie działa ,po zapisaniu i zrobieniu restartu ,nie można się zalogować ,pisze ,hasło nieprawidłowe,próbowałem już różnych sposobów ale nie mam już pomysłów,bez admina można się zalogować lecz po ustawieniu już nie ,jeśli ktoś by mi pomógł bym był wdzięczny ..
×