Skocz do zawartości
Nortal

Uruchomienie serwera na pukawka.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, 
 
próbuje uruchomić serwer na hostingu pukawka.pl. W panelu na pukawce włączam serwer, w konsoli wszystko ładnie załadowało, połączyło z bazą itd. Oto logi:
 



******************************         Login Passed... Welcome       ******************************
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------
 
SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7, (C)2005-2015 SA-MP Team
 
[15:19:22] 
[15:19:22] Server Plugins
[15:19:22] --------------
[15:19:22]  Loading plugin: sscanf.so
[15:19:22] 
 
[15:19:22]  ===============================
 
[15:19:22]       sscanf plugin loaded.     
 
[15:19:22]          Version:  2.8.1        
 
[15:19:22]    (c) 2012 Alex "Y_Less" Cole  
 
[15:19:22]  ===============================
 
[15:19:22]   Loaded.
[15:19:22]  Loading plugin: mysql.so
[15:19:22]  SA:MP MySQL Plugin v2.1.1 Loaded.
[15:19:22]   Loaded.
[15:19:22] [MySQL] Thread running. Threadsafe: Yes.
[15:19:22]  Loaded 2 plugins.
 
[15:19:22] 
[15:19:22] Filterscripts
[15:19:22] ---------------
[15:19:22]   Loaded 0 filterscripts.
 
[15:19:22] [MySQL]Trwa laczenie z baza danych. Prosze czekac!
[15:19:22] [MySQL] Connected (0) to '426715'@'sql.pukawka.pl via TCP/IP'.
[15:19:22] [MySQL] Server Version 5.5.5-10.0.20-MariaDB-1~wheezy.
[15:19:22] [MySQL]Polaczono z baza danych!
[15:19:22] Number of vehicle models: 0

Lecz serwer w ogóle się nie włącza po dodaniu IP w SA:MP'ie.
Zapodam jeszcze serwer.cfg bo może tam mam coś źle ustawione.

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password a_takie_sobie_fajne_hasełko
maxplayers 20
port 7777
hostname SA-MP 0.3 Server
plugins sscanf.so mysql.so
gamemode0 mapa 1
announce 0
query 1
weburl www.sa-mp.com
maxnpc 0
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
Edytowane przez Nortal

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dzięki, rzeczywiście coś takiego było. ;D Lecz usunąłem, nie wiem nawet kiedy. xD 

 

Serwer się włączył. 

Edytowane przez Nortal

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nie będę zakładał nowego tematu, więc myślę, że nic się nie stanie jak w tym napisze.

 

Odpaliłem serwer, no ale są problemy ze sscanf'em. Wyskakują error'y:

sscanf error: System not initialised.

 

Wygooglowałem no i dowiedziałem się, że chodzi o aktualizacje sscanf. W tym problem, że korzystam z tego -> klik

Albo jestem ślepy, albo nie widzę czy jest jakiś nowszy. xD Więc pytanie takie, jest jakiś nowszy? :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Masz aktualny include i plugin? 

Dzięki. :D Include nie był aktualny. Myślałem, że tylko plugin musi być aktualny bo potrzebny to odpalenia gamemode'u. :P

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×