Skocz do zawartości
msv.

[ROZWIĄZANY]SetPlayerScore

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mogę wykorzystać tą funkcje do nadania ilości score przy połączeniu z serwerem? Powiedzmy chcę dodać 3exp przy połączeniu z serwerem.

SetPlayerScore(playerid, 3); ?

 

#edit.    - Już sobie poradziłem,dla innych gdyby nie wiedzieli to SetPlayerScore(playerid,3);

Edytowane przez msv.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jak mogę wykorzystać tą funkcje do nadania ilości score przy połączeniu z serwerem?

SetPlayerScore(playerid, 10);

A potem jak chcesz komuś dać:

SetPlayerScore(playerid, GetPlayerScore(playerid) + 10);

 

:)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×