Freedom 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2016 Cześc. Jak znajdujecie kreatywność? Macie jakieś sposoby? Bo zauważyłem,ze jest wiele osob, którym to przychodzi łatwo a sam muszę się nieźle zastanowić na co wpaść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaGaXeR 142 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2016 Chyba nie rozumiem pytania. Czy Ty pytasz o to, jak być kreatywnym, gdzie szukać pomysłów? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoPcIu 784 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2016 13 godzin temu, DaGaXeR napisał: Chyba nie rozumiem pytania. Czy Ty pytasz o to, jak być kreatywnym, gdzie szukać pomysłów? :o Spokojnie, za kilkanaście godzin kolega Freedom'a, lub on sam napisze odpowiedź z linkiem, który Ci wszystko wyjaśni Zobacz wcześniejsze posty tego profilu. Sam sobie da odpowiedź na swoje pytanie, a dowód na to można znaleźć w załączniku są to tematy napisane z jednego adresu IP. Hmm... Najpierw pyta o chwilówki a potem sobie odradza? 1 DaGaXeR dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzMas 367 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2016 @KoPcIu Myślałem, że chodzi o @edds. Nie rozumiem czemu ten zbieg okoliczności miałby służyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoPcIu 784 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2016 Teraz, PrzMas napisał: @KoPcIu Myślałem, że chodzi o @edds. Nie rozumiem czemu ten zbieg okoliczności miałby służyć. Reklamowaniem innych stron, zobacz że w każdym temacie zawsze znajdzie się specjalista, który zna odpowiedź na pytanie i zawsze podrzuci link Dokładnie chodzi o popularyzowanie danego serwisu. 1 DaGaXeR dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzMas 367 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2016 Może (ten ktoś) nie słyszał o pozycjonowaniu albo... wręcz przeciwnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach