Mr_Auto 174 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2012 Nie wiem gdzie się podział poprzedni temat wiec piszę nowy, tu możecie pisać prośby o gamemody RP @down ja żadnego gamemoda nie będę robił/szukał wiec nie zwracaj się z prośba do mnie tylko ogólnie 3 Soplica, Masterthin i Svetlorina dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laxonex 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2012 Mr_Auto, prosił bym cię o GM'a takiego z cmd takimi jak : /stworzpojazd dla H@ lub /apojazd i /stworzbrame czy /abrama itp. I różne takie fajne CMD. Ale polskie i polska mapke RP. Mógł byś to dlamnie zrobić :) ?. Proszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek020699 426 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2012 Nikt CI tego nie będzie robić... -.- Użyj mapy Honesta.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KillazPL 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Październik 2012 Polecam god fathery lub stary sf-life by dest ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacob24 8 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2012 Poszukuję prostego gm'a Roleplay bez crash'ów, errorów, bugów. Dla początkującego pawner'a żebym mógł się pobawić, poprzerabiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Testosteron 37 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2012 Cześć, czy moglby ktoś zrobić lub podać linka do systemu logowania, frakcji i czat taki jak jest na RolePlay ? Szukalem po wszystkich forach (nawet Ang.) no albo a źle szukam albo nie ma tego co ja bym chcial . Bede wdzięczny za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samp2012 11 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2013 (edytowane) Poszukuje fajnej mapy RP typu HardTruck Najlepiej zeby zawierala duzo frakcji np Taxi Policja San News Pogotowie Wojsko Pomoc Drogowa Straz Graniczna i wiele więcej zeby byla mozliwosc kierunkowskasów i swiateł awaryjnych I zeby kazda frakcja miała swoją baze Odpalanie silnika i wlaczanie swiatel na klawisz nie na cmd i najlepiej jakby była mozliwoś podłaczenia gamemoda pod baze danych]\ Serdecznie dziękuje i pozdrawiam :-). samp2012 wiem że OffTopic ale musze :-) Pomoże mi ktoś post wyżej serdeczne dzięki Edytowane 10 Styczeń 2013 przez MalinowyKox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2013 Witam, Potrzebuje Fajnego i dosyć wciągającego Gamemoda dla mojego serwera "Polski Real Life RP" Jestem Początkującym PAWN-erem, dlatego włąsnie potrzebuje pomocy. Gdyby ktoś się zgodzić wykonać byłbym bardzo wdzieczny. Prosilbym oczywiście o W Miarę dużego Gamemoda, aby było by Widać w Nim Coś ciekawego. Frakcje: -Policja -Wojsko -FBI -Grove -Ballas -Aztecs -San News -Chinska Mafia (Yakuza) Tyle powinno wystarczyć. Każdy Pawner powinnien wiedzieć jak zrobić Taki fajny gamemod. (Gotowy Gamemod prosze wysyłąć na PW) Z Góry Dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skrypter 41 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2013 Witam, Potrzebuje Fajnego i dosyć wciągającego Gamemoda dla mojego serwera "Polski Real Life RP" Jestem Początkującym PAWN-erem, dlatego włąsnie potrzebuje pomocy. Gdyby ktoś się zgodzić wykonać byłbym bardzo wdzieczny. Prosilbym oczywiście o W Miarę dużego Gamemoda, aby było by Widać w Nim Coś ciekawego. Frakcje: -Policja -Wojsko -FBI -Grove -Ballas -Aztecs -San News -Chinska Mafia (Yakuza) Tyle powinno wystarczyć. Każdy Pawner powinnien wiedzieć jak zrobić Taki fajny gamemod. (Gotowy Gamemod prosze wysyłąć na PW) Z Góry Dziekuje. Nie sądzę, żeby ktoś ci napisał gamemoda za darmo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2013 Nie sądzę, żeby ktoś ci napisał gamemoda za darmo. Kwotę Pienieżną mozna uzgodnić na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piokur9 28 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2013 Kwotę Pienieżną mozna uzgodnić na PW. Do tego chyba jest dział szukam/oferuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NikoJLB 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2013 Witam jestem nowym graczem i dopiero uczę się grać w samp i mam proźbe o zrobienie mapki do RP. A i jeszcze jedno pytanie, żeby można było kupywać domy... to skrypt czy mapa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudu98PL 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2013 Szukam mapy rp w której akcja toczy sie w miasteczku Fort Carson. Najlepiej aby był system domów, pojazdów , biznesów itp. Tak abym sam mógł dodawać domy, tworzyć frakcje, biznesy, gangi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GtaGamer 115 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2013 (edytowane) Poszukuję systemu pojazdów, który zapisuje tuning, kolor, pozycję samochodu, właściciela. Wszystko najlepiej w SQLite Mam już :D Edytowane 14 Marzec 2013 przez GtaGamer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akuku5 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2013 Szukam mapy wojskowej Role Play! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek020699 426 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2013 Szukam mapy rp w której akcja toczy sie w miasteczku Fort Carson. Najlepiej aby był system domów, pojazdów , biznesów itp. Tak abym sam mógł dodawać domy, tworzyć frakcje, biznesy, gangi. Mapa honest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyiako 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Marzec 2013 Witam , prosiłbym się o GM'a który będzie połączeniem GM'a RPG i RP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek020699 426 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2013 Szukam mapy wojskowej Role Play! ... Aha Witam jestem nowym graczem i dopiero uczę się grać w samp i mam proźbe o zrobienie mapki do RP. A i jeszcze jedno pytanie, żeby można było kupywać domy... to skrypt czy mapa ? Jeśli jesteś nowy, zacznij od DMu po RP. ;> A co do tych domków to może być albo gamemode (mapa) lub skrypt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomczek6 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Marzec 2013 Szukam mapy metropolis-rp niestety znalazłem tylko amx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysiu97 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2013 (edytowane) prosze, a nawet błagam o czysty GF najlepiej PL do samp, chce z kolegami powrocic do starych czasow, a nigdzie tego nie ma, błagam dam 2gb na chomikuj. Prosze o gotowy tylko to wrzucenia chodzi o ten z pytaniami na poczatku, 4 gangami LCN Yakuza, wiecie o co chodzi błagam ;) moze byc np. na samp 0.3b Edytowane 24 Marzec 2013 przez rysiu97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fapmaster 98 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2013 (edytowane) Szukam czyściuteńkiego GF'a, ewentualnie z wyeliminowanymi jakimiś bugami, żadnych większych modyfikacji. Może być również spolszczony :) Edytowane 29 Marzec 2013 przez Bobenstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Marzec 2013 Szukam mapki role play. Jeżeli ktoś ma pisać na moje gg: 46796057 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GtaGamer 115 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Marzec 2013 @up Ja mam! Wpisz w google Honest RP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fapmaster 98 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Marzec 2013 Kolega pisząc takiej treści post pokazuje, że nie wie co to Google :) @Zielarz, tutaj szukamy konkretnej, bądź według wymagań gamemode'u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zozol 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Kwiecień 2013 Witam , poszukuję działającej dobrze mapy Honest czy też inne , lecz żeby były wykluczone bugi czy też błędy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach